Un tânăr de 23 de ani a furat mașina poliției, a dat amenzi și a jucat banii la păcănele!

de | 21.10.2022 10:29 | Știri, Eveniment, Județean

Un caz șocant a avut loc ieri noapte, în Sibiu, unde un tânăr de 23 de ani din Roșia, care băuse, a furat un Duster al poliției rutiere Sibiu și a oprit mașini în trafic, dându-se drept polițist, conform Turnul Sfatului.

Cel care a informat situația a fost chiar un fost agent de poliție, Marian Răduinea, ca mai apoi să fie confirmată de IPJ Sibiu.

Potrivit g4media, organele oficiale au precizat că tânărul de 23 de ani, băut, ar fi oprit în trafic și a furat mașina de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, informează IPJ Sibiu.

Marian Răduinea a declarat că după ce tânărul ar fi oprit mai mulți șoferi în trafic, s-ar fi dus la păcănele cu banii obținuți din banii luați de la aceștia.

În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o sumă de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a spus fostul polițist.

Tânărul a fost prins în cele din urmă și reținut.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi minori de 15 și 16 ani au fost săltați de polițiști noaptea trecută în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole