Ana-Maria Pănescu – o voce puternică pentru Topoloveni

de | 24.04.2024 09:22 | Topoloveni, Din ediția tipărită, Politic

„Fiecare dintre noi are puterea să facă o diferență în lumea în care trăim. Vreau să facem echipă și să construim împreună un oraș în care fiecare să se simtă cu adevărat acasă și să aibă șanse reale să-și urmeze visurile. Sunt vocea voastră și prin puterea pe care o avem împreună putem depăși orice obstacol și putem face din Topoloveni un loc în care să fim mândri și să ne fie drag să trăim.”  – Ana-Maria Pănescu

Ana Maria Panescu (10)

Cu fiecare pas făcut, Ana-Maria Pănescu – candidata PNL pentru funcția de primar al orașului Topoloveni – a reușit să își clădească o poveste de succes, îmbinând într-un mod armonios educația, experiența profesională și devotamentul față de comunitatea sa. A absolvit liceul cu profil filologic, a urmat o școală postliceală sanitară și a obținut diploma de asistent medical generalist, învățând de la rădăcină principiile umanitare. Cu pasiune și hotărâre, și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din Pitești, construindu-și astfel bazele unei cariere solide și polivalente.

Cu două fetițe care îi luminează viața în fiecare zi și cu experiență vastă în mediul privat, Ana-Maria este un exemplu de determinare și dedicare. Vorbește fluent limba engleză și limba italiană și deține multiple recunoașteri internaționale în palmares, inclusiv de la Trinity College of London. Și-a perfecționat abilitățile în domenii variate, de la managementul resurselor umane la competențe antreprenoriale.

Ana Maria Panescu (5)

Experiența sa profesională, în special în recrutare, formare și conducere de echipe, a contat mult când a fost desemnată să gestioneze societăți comerciale și a  fost cooptată în conducerea unor companii medicale de prestigiu. În prezent, lucrează pentru o corporație multinațională, unde are privilegiul să contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională a mii de angajați.

Ana-Maria Pănescu: „Vreau ca fiecare locuitor al orașului să se simtă nu doar ascultat, ci cu adevărat înțeles”

Implicată în comunitatea sa și determinată să aducă schimbările necesare, Ana-Maria Pănescu aspiră la funcția de primar al orașului Topoloveni. Cu o viziune clară și proiecte bine fundamentate, ea își propune să conducă orașul către un viitor mai bun, bazat pe transparență, responsabilitate și dezvoltare sustenabilă. Cu o inimă deschisă și o voință de fier, Ana-Maria este pregătită să ofere locuitorilor orașului ei un lider dedicat și un partener de încredere în construirea unui viitor prosper.

Ana Maria Panescu (3)

Am simțit că trebuie să fac urgent o diferență reală în viața oamenilor din orașul nostru. Fiecare poveste pe care am auzit-o și fiecare persoană pe care am întâlnit-o m-a motivat să mă implic mai mult și să aduc schimbarea de care avem nevoie. Vreau ca fiecare locuitor al orașului să se simtă nu doar ascultat, ci cu adevărat înțeles și reprezentat în procesul decizional care îi afectează direct viața de zi cu zi”, povestește Ana-Maria Pănescu, întrebată fiind ce a determinat-o să intre în politică și să se implice activ în viața urbei.

A ales PNL, explică domnia-sa, pentru că are o credință puternică în direcția unor valori precum libertatea individuală, responsabilitatea personală și inițiativa privată. „Consider că fiecare individ are dreptul să-și urmeze visurile și aspirațiile, fără să fie împiedicat de constrângeri sau prejudecăți. Prin politica liberală mă angajez să le trăiesc și să le aplic în tot ceea ce fac, pentru a crea un mediu în care fiecare să poată prospera și să-și atingă potențialul maxim.”

Seriozitatea, implicarea și pasiunea pentru binele comunității sunt atuurile pe care Ana-Maria Pănescu se bazează pentru a fi un primar eficient și dedicat. Povestește că fiecare proiect pe care îl inițiază și fiecare problemă pe care o abordează îi atinge sufletul și o motivează să dea tot ce are mai bun pentru a găsi soluțiile potrivite. „Vreau să fiu nu doar un primar, ci un partener al fiecărui locuitor al orașului, să le împărtășesc grijile și să le susțin visurile cu aceeași pasiune și hotărâre.”

Portretul primarului ideal: un lider care să fie alături de oameni în fiecare etapă a vieții lor!

Pentru Ana-Maria Pănescu, o administrație publică performantă și competentă este aceea care nu doar gestionează resursele, ci și își pune cu adevărat inima în slujba oamenilor. Un primar trebuie să fie un lider autentic, explică domnia-sa, un lider care să fie alături de oameni în fiecare etapă a vieții lor și să își asume cu responsabilitate fiecare decizie pe care o ia. Administrația este un aparat al statului, dar ca să fie aproape de oameni ar trebui să devină parte integrantă a comunității. Un primar bun știe preocupările și necazurile locuitorilor săi și permanent este orientat către rezultate, detaliază Ana-Maria Pănescu.

Dialogul cu locuitorii orașului Topoloveni m-a ajutat să identific și mai multe nevoi fundamentale ale comunității noastre. Printre acestea se numără dezvoltarea infrastructurii, crearea de locuri de muncă bine plătite, îmbunătățirea serviciilor sociale și educaționale, precum și promovarea culturii și a tradițiilor locale. Propunerile mele includ implementarea unor proiecte concrete pentru rezolvarea acestor nevoi, cum ar fi modernizarea străzilor și a clădirilor publice, atragerea investițiilor pentru crearea de noi locuri de muncă și susținerea educației și a programelor sociale destinate celor defavorizați”, enumeră tânăra candidată PNL o parte din lista de priorități cu care intră în această confruntare electorală și pe care o privește cu maximă responsabilitate.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Numai un preşedinte de dreapta poate fi factorul de echilibru”

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Ana-Maria Pănescu | PNL Argeș | Topoloveni

Ultimele articole