Ana Nicolescu, fiica fostului lider PSD Argeș, a intrat în partidul Vioricăi Dăncilă

de | 07.06.2022 22:00 | Știri, Județean, Politic

Viorica Dăncilă, actual președinte al partidului Națiune Oameni Împreună (NOI), și-a petrecut ziua de 1 Iunie în Argeș. În prima parte a zilei a fost la Muzeul „Brătianuˮ din Ștefănești, iar – ulterior – a făcut o plimbare alături de colegii argeșeni pe centrul Piteștiului.

VV in Pitesti - Ana Nicolescu, fiica fostului lider PSD Argeș, a intrat în partidul Vioricăi Dăncilă

M-am bucurat să cunosc astăzi niște copii cu adevărat deosebiți. Împreună cu o parte dintre colegii mei de la Partidul Națiune Oameni Împreună (NOI) – filiala Argeș am vrut să le facem o surpriză copiilor care beneficiază de grija Asociației Sfinții Spiridon și Irina din Pitești și le-am oferit o vizită la Muzeul Național Brătianu din Ștefănești Argeș.

Am fost alături de niște copii speciali care te mișcă cu adevărat. A fost mai mult decât empatie. A fost o rază de soare și PACE într-o lume frământată unde liniștea pare că nu își mai găsește locul.

Am simțit că a fost ca un exercițiu de aducere cu picioarele pe pământ pe care cred că trebuie să-l practicăm cât mai mulți dintre noi.”, a scris fostul premier al României pe pagina sa de Facebook.

 

Ana Nicolescu – primul pas către viața politică

NOI își are o parte majoră din rădăcini în Argeș, patru dintre membrii săi fondatori fiind din județul nostru. Unde mai pui că aici s-a înființat și prima sa filială! Pe parcursul vizitei sale, Viorica Dăncilă a fost însoțită de argeșenii care sunt și membrii fondatori ai partidului, respectiv președintele organizației județene – economistul Francesco Șerban, Silvia Braia – tot economist, Daniela Crasan – psiholog și Gabriel Ghiță – cadru universitar.

Alături de aceștia s-a mai remarcat, în cadrul evenimentului, o altă figură cunoscută a mediului public argeșean. Este vorba despre fiica cea mică a fostului lider al PSD Argeș și președinte al Consiliului Județean, Constantin Nicolescu. Deși tatăl său a fost cel mai puternic lider politic din județ timp de mulți ani, Ana Nicolescu (la fel ca sora și fratele său) s-a ținut departe de partide și de zona publică, fiind o prezență extrem de discretă inclusiv la nivelul altor zone din viața publică.

După cum ne-a confirmat liderul NOI Argeș, Francesco Șerban, Ana Nicolescu s-a alăturat partidului încă de la înființare.

Nu este membru fondator, dar, imediat ce formațiunea a luat ființă, a aderat la partid. Nu a mai făcut parte până acum din niciun partid. Are câțiva prieteni în Națiune Oameni Împreună, iar acest aspect a convins-o să facă acest pas.”, ne-a declarat președintele Francesco Șerban.

De altfel, aruncând un ochi pe pagina Vioricăi Dăncilă, observăm că Ana Nicolescu este destul de implicată în acest proiect, participând la numeroase evenimente organizate de NOI.

Viorica Dăncilă va reveni la Pitești

După cum ne-a declarat președintele filialei Argeș, Francesco Șerban, interacțiunea cu piteștenii a fost plăcută și elegantă și au fost impresionați de deschiderea persoanelor cu care s-au întâlnit, ceea ce îi încurajează să mai deruleze asemenea acțiuni.

Despre această experiență, președintele NOI, Viorica Dăncilă, a povestit într-un mesaj de pe pagina sa de socializare:

Fără îndoială, Piteștiul este unul dintre orașele mele preferate. De-a lungul anilor, am venit cu drag aici, ori de câte ori am avut ocazia.

Dar ceea ce m-a încântat cel mai mult a fost căldura sufletească a piteștenilor. Mi-a făcut o mare plăcere să fiu, pentru câteva ore, printre piteșteni, alături de colegii mei, membri ai Partidului Națiune Oameni Împreună  #NOI, pentru că nimic nu te încarcă cu o energie pozitivă mai mult decât contactul cu oamenii într-un oraș primitor.

De altfel, contactul direct cu oamenii este unul dintre reperele în jurul căruia #NOI, oameni de bună-credință din această țară, ne conducem viața zi de zi, fără să ne lăsăm măcinați de ura sau vrajba politică pe care unii încearcă să o injecteze în societate.

M-am convins, o dată în plus, că România este cu adevărat frumoasă, dar că această frumusețe necesită încă multă muncă pentru a fi întreținută și că soarta comunităților locale depinde și de implicarea noastră, a tuturor.”

viorica dancila pitesti


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gabriela Pendiuc a intrat în politică și este și în conducerea organizației APP Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | PSD | PSD Argeș | Viorica Dăncilă

Ultimele articole