Gabriela Pendiuc a intrat în politică și este și în conducerea organizației APP Argeș!

de | 06.06.2022 20:30 | Știri, Județean, Politic

Alianța pentru Patrie se definește ca fiind un partid naţional aflat în creștere la nivelul județului Argeș. În curând, va avea constituite 30 de organizații locale și, în plus, atrage noi și noi membri. Printre cei care au semnat o adeziune pentru a intra în rândurile APP este și Gabriela Pendiuc, soția fostului edil al Piteștiului, Tudor Pendiuc. Este pentru prima dată când domnia sa face politică la un nivel atât de vizibil, făcând rocada cu soțul, care a intrat într-un con de umbră, după ce a fost scos din PSD și și-a încercat norocul pe la mai multe partide.

marasoiu dragnea

Doamna Pendiuc ni s-a alăturat și este vicepreședinte al APP Pitești. Domnia sa are experiență ca manager al unei instituții de cultură, Școala Populară de Arte, ca dascăl și ne sprijină cu elaborarea de proiecte noi. De exemplu, evenimentele de 1 iunie au fost inițiativa Gabrielei Pendiuc. Dumneaei va participa la construcția partidului.”, ne-a declarat președintele APP Argeș, Dorin Mărășoiu.

Referitor la Tudor Pendiuc, ne-a mărturisit că nu au fost discuții cu domnia sa. „Oricine simte românește este primit în partid. Nu putem pune în cârca doamnei Pendiuc problemele penale ale soțului. Gabriela Pendiuc a avut o carieră impecabilă și nu îi putem reproșa nimic.”, a mai adăugat Dorin Mărășoiu.

Deocamdată, APP nu se aliază cu PNȚCD

După participarea lui Liviu Dragnea la ședința Biroului de Conducere al PNȚCD, s-a discutat despre o alianță „națională suveranistă”.

Președintele țărăniștilor, Aurelian Pavelescu, a transmis printr-un comunicat oficial că „o alianță politică între PNȚCD și APP este mai mult decât vitală pentru România, răspunzând dezideratului celei mai mari părți a poporului român, în perspectiva alegerilor generale din 2024, de constituire a unei platforme formate din partidele suveraniste autentice.”

La nivel local, nu s-a stabilit însă nicio coalizare a acestor partide politice.

Nu avem nimic transmis pe linie de partid.”, ne-a mărturisit președintele APP Argeș, Dorin Mărășoiu, însă a subliniat că lupta politică de peste 2 ani se va da între suveranism și globalism, nu, ca până acum, între stânga și dreapta.

„În perspectiva unei crize alimentare, ar trebui să ne gospodărim singuri!”

Criza alimentară bate la ușă, iar populația nu este învățată să preîntâmpine o asemenea situație, după cum ne-a declarat președintele APP, Dorin Mărășoiu.

De ce populația nu este sfătuită să se gospodărească, să își ia câteva păsări și să își facă o grădină de legume?! Criza alimentară este inevitabilă, dar cred că oricine are o bucată de teren pe care să o folosească pentru a cultiva strictul necesar. Să ne amintim că în anii ’80, când erau galantarele goale, cei din mediul rural nu resimțeau nicio lipsă de alimente, pentru că aveau în bătătură tot ceea ce le trebuia, de la ouă la roșii și carne. Așa trebuie să procedăm și acum și nu vom avea de suferit!”, ne-a mai declarat Dorin Mărășoiu.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Liviu Dragnea | PSD

Ultimele articole