anchetaonline.ro

OMG! Alina Gorghiu pupă la fel ca Simona Bucura Oprescu!

de | 06.06.2022 19:33 | Opinii, Pamflet, Știri

  • Informație cu puternic impact emoțional: Acest text este satiric, va fi interpretat ca atare și este recomandat doar celor peste 18 ani înscriși în partid și oamenilor cu simțul umorului. 

 

După o perioadă în care a studiat foarte bine strategiile adversarilor din PSD, Alina Gorghiu a început să le implementeze și la PNL Argeș, spre disperarea liberalilor cărora le-a stricat până și weekendurile. Potrivit surselor noastre, prefectul Radu Perianu ar fi la un pas de demisie după ce, două săptămâni consecutiv, a dansat hora mare prin comunele din Argeș și a fost obligat, efectiv, să strângă gunoaiele după piteștenii necivilizați. La fel și alții..

Catalin Andrei ecologizare

Prefectul nu este singurul nemulțumit, mai mulți liberali transmițându-i Alinei Gorghiu că ei nu mai îmbrățișează oameni prin târgurile de la sate dacă nu li se garantează un loc la viitoarele alegeri sau un post la stat, în actuala guvernare.

…iar liberalii joacă, după cum le cântă Alina!

Nu doar comoditatea liberalilor argeșeni este pusă în pericol, ci și popularitatea pesediștilor care și-au găsit în ultima perioadă cea mai periculoasă dintre concurențe. Alina Gorghiu a demonstrat în ultimele luni că pupă și îmbrățișează cu acelaşi patos și bătrâni, și copii, lucru care, până în prezent, era atuul exclusiv al deputatului PSD Simona Bucura-Oprescu.

De asemenea, Alina Gorghiu face concurență directă PSD, dansând pe la toate evenimentele de comună, ținând discursuri pe izlazurile comunale și îmbrăcând straiul popular. Mai mult, spre deosebire de PSD face și live-uri de la acțiuni și le-a trasat colegilor ca până săptămâna viitoare să ia cursuri intensive de sârbă, ofițerească și căluș.

Alina Gorghiu hora

Mulți liberali au sperat că noul lor președinte va importa din Timiș, acolo unde a fost aleasă senator, și ceva evenimente pe bază de muzici mai culte, precum festivaluri de blues sau jazz, așa cum le stă bine administrațiilor liberale de succes, unde moaștele și Pomohaci nu fac rating.

Alina Gorghiu le-a transmis însă că Argeșul este un județ mult prea dirli-dirli și că cei care vor și altceva au plecat de mult din județ. Ca atare, nu-i rămâne decât să lucreze cu materialul clientului.

Decalogul Alinei Gorghiu

Potrivit surselor noastre, liderii liberali – președinți de organizații, consilieri județeni și locali și directori de instituții – ar fi primit un plan de acțiuni lunare pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Acestea sunt constituite într-un fel de Decalog care trebuie respectat cu sfințenie și care sună cam așa:

  1. Prezența este obligatorie la toate zilele de comună. Se poate lipsi doar cu adeverință de la medicul de familie.
  2. Trei postări săptămânale despre împlinirile PNL, două postări personale, de preferat de familie și, obligatoriu, o postare cu pisici sau căței.
  3. Sunt încurajate selfie-urile și transmisiunile live de la toate evenimentele la care participați.Alina Gorghiu selfie
  4. Toți liberalii să-și facă un cont și pe Instagram, Facebookul nu mai este la modă.
  5. Like-uri și share-uri la toate postările de pe pagina partidului, cel puțin pe trei grupuri, mai ales pe cele ale PSD.
  6. Mers pe jos, cu trotineta, cu bicicleta și cu autobuzul măcar de două ori pe lună, cu postare pe rețelele de socializare.
  7. Participarea la acțiuni de coolness, precum concerte rock, degustări de vinuri, spectacole de teatru sau concerte la filarmonică.
  8. Cel puțin o participare la o slujbă religioasă, o depunere de coroane sau un turneu de moaște. 
  9. Promovarea de acțiuni caritabile (nu neapărat cu contribuție, pentru că banii trebuie să ajungă cu prioritate la partid).
  10. Participarea în masă la evenimentele organizate pe bani publici de liderii PSD, cu atât mai mult, cu cât și PSD participă în masă la aceste evenimente.

Scrisoare deschisă către noua conducere PNL Argeș

Acest decalog nu le-a picat prea bine liberalilor, obișnuiți cu alt mod de a face politică. Redactorii „Anchetaˮ au intrat în posesia unei scrisori închise pe care Alina Gorghiu ar fi primit-o de la un grup anonim de liberali, revoltați de modul în care actualul președinte înțelege să managerieze filiala argeșeană.

Stimată doamnă președinte,

Vă înțelegem dorința de afirmare și puterea de muncă, dar nu toți suntem femei, deci nu suntem obișnuiți cu acest ritm. Mulți colegi s-au ales cu entorse după ce au fost forțați să execute hora prin hârtoapele de la sate, cu capul în soare și extrem de deshidratați.

Alina Gorghiu

Vrem să știm pentru ce facem toate aceste eforturi, mai ales că unii dintre noi nu avem nici ritm, nici ureche muzicală și ne mai facem și de râs.

Ținând cont că în 2024, așa cum arată sondajele, prea puțini vom mai prinde locuri pe liste, vă rugăm să îi solicitați la acțiunile de partid doar pe viitorii beneficiari și să îi și nominalizați pentru că, la ora actuală, joacă hora cam zece pe loc, ceea ce înseamnă că mulți vor fi… jucați pe degete.“ – se scrie în respectiva scrisoare, semnată „Urmașii Brătienilor nu sunt fraieri”.

Foto credit: Facebook Alina Gorghiu


Citiți, de asemenea, un material serios, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | PNL | PNL Argeș | PSD | PSD Argeș | Radu Perianu | Simona Bucura-Oprescu