ANAF trece în mediul online! A luat în vizor veniturile din Facebook și Instagram!

de | 07.10.2022 22:54 | Știri, Economic, Național

Inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală au trecut în mediul online, punând ochii pe veniturile făcute din rețele de socializare precum Facebook sau Instagram, conform impact.ro.

Șeful instituției a anunțat controale pe cele două platforme de socializare și a explicat cum urmează să fie verificați cei care fac profit datorită lor.

Astfel, imaginile postate în online care conțin informații despre bunuri ce nu au fost declarate la ANAF vor fi analizate.

Încercăm să obținem de pe site-urile web şi să identificăm persoanele care obțin venituri din site-urile pe care le accesează. Folosim nişte programe de extragere de date şi vedem pe ce conturi apar mai multe accesări, verificăm dacă şi-au declarat veniturile de pe site-urile de socilaizare. Iar dacă veniturile identificate de la aceste platforme nu corespund cu cele declarate începem verificările”, a precizat Lucian Heiuş, şeful ANAF, la Antena 3.

 

 

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou canal TV de sport se lansează în România!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole