anchetaonline.ro

ANAF vinde mașinile și terenurile Elenei Udrea

de | 11.10.2022 13:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

ANAF a scos la licitație mai multe terenuri și mașini ale fostului ministru Elena Udrea.

Este vorba despre șase terenuri și două autoturisme, statul dorind, în acest fel, să recupereze o parte din prejudiciul creat în dosarul Gala Bute.

Mai exact, vor fi date spre vânzare un Mercedes vechi de 17 ani şi un Fiat 500 de 10 ani, dar și terenuri în apropiere de lacul Străulești, conform Profit.ro.

Pentru Fiat, Fiscul cere 7.158 de euro, iar pentru Mercedes Benz S500 se cer 7.685 de euro. În urma celor 6 terenuri, ANAF ar urma să scoată cel puțin 793.447 euro, preţ care include TVA.

Amintim că Elena Udrea este condamnată la șase ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Prejudiciul stabilit de instanță în acest dosar este de 9,1 milioane lei.

Dacă mașinile și terenurile Elenei Udrea nu vor fi vândute la prima licitație, prețurile vor fi reduse, la cea de-a doua, cu 25%, iar în cazul în care se organizează și a treia licitație, cu încă 25% din preţul iniţial, așa cum prevede procedura ANAF.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elena Udrea, un nou mesaj din închisoare: „Mă lupt sa ii pot fi alături Evei în ziua când împlinește 4 ani”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: