anchetaonline.ro

USR Argeș – acțiuni în stradă, în mai multe cartiere din Pitești

de | 11.10.2022 13:45 | Știri, Județean, Politic

USR Argeș a avut săptămâna trecută mai multe acțiuni în stradă, în mai multe cartiere ale Piteștiului: Găvana, Trivale și centrul orașului.

USR Argeș

Parlamentarii Ionuț Moșteanu și Narcis Mircescu, viceprimarul Piteștiului Mihai Mihăilescu și fostul prefect, Emilia Mateescu, au fost și ei prezenți printre oameni.

În timp ce PSD și PNL continuă să își angajeze sinecurile în funcții – doar zilele trecute au creat 200 de noi posturi în Guvern, în timp ce își dau contracte cu statul între ei, piteștenii și romanii nu mai fac față scumpirilor. Pensiile au rămas la fel și s-au saturat de minciunile PSD și PNL și de procentele lor aruncate la TV. Ratele aproape că s-au dublat, în timp ce banii câștigați au rămas la fel. Piteștenii văd că nimic nu s-a schimbat în oraș, că dezastrul lăsat în urmă de Ionică a continuat și cu Gentea”, a precizat Ionut Moșteanu.

USR Argeș

 

Totodată Narcis Mircescu amintește de propunerea USR care vizează deschiderea curților școlilor pentru copii, în acest fel ei se pot juca în siguranță.

Tinerii și familiile cu care am discutat au același sentiment față de modul în care guvernul gestionează situația. Să ai copii cărora trebuie să le asiguri condiții decente pentru acest an școlar, și să vezi cum Guvernul PSD-PNL nu face nimic în actuala situație economică, pentru a îți asigura un minim de protecție, îți arată clar că ai fost lăsat baltă. Măcar de-ar aplica legea USR care propune deschiderea curților școlilor pentru copii, astfel încât să nu îi mai așteptăm îngrijorați acasă, cu teama că aceștia ar putea să pățească ceva atunci când se joacă în stradă sau în alte locuri periculoase.”

.USR Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: