ANAF vinde pensiunea proxenetului Inu cu 3,5 milioane lei

de | 06.06.2023 21:00 | Știri, Câmpulung Muscel, Din ediția tipărită, Economic, Eveniment

În primăvara anului trecut, Curtea de Apel Piteşti a pus capăt procesului în care interlopul muscelean Petru Raia, zis Inu, a fost judecat pentru spălare de bani în formă continuată. Cunoscutul lider al unei rețele de prostituție din Câmpulung a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiindu-i confiscate mai multe bunuri de valoare și proprietăți despre care anchetatorii au concluzionat că au fost achiziționate cu banii proveniți din activitatea infracțională.

Pensiunea lui Inu este situată pe Valea Bărbuşii

Potrivit anchetatorilor, pentru a ascunde provenienţa banilor obţinuţi din prostituţie, Inu şi acoliţii săi obişnuiau să investească veniturile în bolizi de lux şi proprietăţi, în şase ani cumpărând maşini de aproape 400.000 de euro. De asemenea, Inu şi-a ridicat şi o pensiune, pe care procurorii au pus sechestru şi pe care săptămâna viitoare, mai exact pe 14 iunie, Fiscul o scoate la vânzare prin licitaţie publică.

pensiune inu campulung (3)

ANAF a pus în vânzare pensiunea lui Inu din Câmpulung, proprietate compusă dintr-un teren de 2.868 mp și trei clădiri: pensiune turistică S+P+E+M, în suprafață construită la sol de 189 mp, pensiune turistică P+M, în suprafață construită la sol de 100 mp și încă o construcție de 112 mp. Pentru pensiunea de pe str. Valea Bărbuşii, nr. 14, confiscată de la Petru Raia şi intrată în proprietatea privată a statului, ANAF cere 3.496.000 lei.

Se vinde şi un teren confiscat de la interlopul muscelean

În aceeaşi zi, are loc şi licitaţia pentru cea de-a doua proprietate sechestrată, un teren intravilan de 1520 mp din categoria de folosinţă păşune, situat în zona industrială a Câmpulung, pe str. Ion Țicăloiu şi evaluat la suma de 53.500 lei.

Ambele proprietăţi pot fi vizitate de către persoanele interesate în zilele de 7 şi 8 iunie, în urma unei programări prealabile, înscrierile la licitaţie putând fi făcute până pe 12 iunie, prin depunerea documentaţiei necesare la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 3, din Ploieşti, acolo unde de altfel miercuri, 14 iunie, vor avea loc şi cele două licitaţii.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cetățeanul cu nr. 20.000.000 – un argeşean abonat la contracte cu CJ și Primăria Pitești

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANAF