anchetaonline.ro

Argeș: Copila de 12 ani care a dispărut de acasă – a fost găsită!

de | 06.06.2023 20:56 | Știri, Eveniment, Județean

Update
Minora a fost găsită între localitățile Stolnici și Costești.

Minoră de 12 ani plecată voluntar Hârsești.

În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici și Costești.

Aceasta urmează să fie predată familiei.”, transmite IPJ Argeș.

Informații noi
Politiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, în cursul serii de astăzi, marți, 6 iunie, cu privire la faptul că minora ROIBU GEORGETA FLORI SANDA, în vârstă de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din comuna Hârsești, fără a se mai întoarce.
minora - Argeș: Copila de 12 ani care a dispărut de acasă - a fost găsită!
Conform polițiștilor, este pentru prima dată când fetița dispare în acest mod.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, desfășoară activități pentru găsirea copilei, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni.
Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 40 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, purtat în coadă, ochi căprui.
Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou alb cu picățele, încăltăminte tip adidas, alb.
Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/doua-cadre-medicale-mama-fiica-sinucis-impreuna-91242/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: