Analize medicale GRATUITE la laboratorul din cadrul SJU Pitești

de | 20.04.2023 14:50 | Știri, Județean

  • Vești bune!

analize la sju pitesti

Reprezentanții SJU Pitești transmit faptul că în cadrul Spitalului puteți beneficia de o gamă extinsă de analize de laborator. Acestea se pot realiza, gratuit, în baza biletului de trimitere și a unei programări prealabile, sau contra cost.

Se pot face atât analize de bază cât și investigații mai complexe

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon: 0248287150, interior 293.

Detalii suplimentare regăsiți accesând linkul: http://sjupitesti.ro/index.php/laborator-analize-medicale...

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP), în baza contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), deservește, pe lângă pacienții internați în spital, și pe cei cu bilete de trimitere. Așadar, argeșenii pot să-și facă analizele GRATUIT la SJUP”, se arată în informarea semnată de Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJU Pitești.

analize la sju pitesti

Important de precizat că programările pentru recoltări se realizează la numărul de telefon 0248/287150, interior 293, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 10.00 iar recoltările se efectuează de luni până vineri, între orele 8.00 – 10.00. Acestea se vor realiza în limita fondurilor alocate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Rezultatele se emit zinic, de luni până vineri, între 13.00 și 14.00.

Ce analize se pot face, gratuit, în cadrul Laboratorului SJUP

O gamă variată de analize, se pot face la laboratorul SJUP, pacienții fiind asigurați de rezultate corecte obținute într-un timp scurt, în funcție de complexitatea investigațiilor.

Calitatea serviciilor oferite se datorează personalului medical cu o vastă pregătire profesională și cu mare experiență în domeniu, dar și faptului că Laboratorul de Analize este dotat cu echipamente performante de ultimă generație.

 

Laboratorul de Analize Medicale al Spitalului Județean de Urgență Pitești este acreditat pentru efectuarea analizelor de hematologie, biochimie serică, biochimie urinară, imunologie, serologie, parazitologie și microbiologie”, mai adaugă reprezentanții SJUP.

analize la sju pitesti

De precizat că în cadrul Spitalului Județean se pot efectua analize și contra cost, prețurile acestora putând fi consultate accesând pagina de internet a unității: www.sjupitesti.ro, la secțiunea “Tarife”.

Aproximativ 3000 de persoane au ales să își verifice sănătatea, gratuit, la SJUP, în ultimul an, analize efectuate în baza biletului de trimitere, decontate prin CAS.

Totodată în aceeași perioadă, au optat să fie investigate, contra cost, în cadrul Laboratorului SJUP, aproximativ 2000 de persoane.

 

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SJU Pitești