Profesor amenințat cu un cuțit de un elev de 15 ani! Un alt cadru didactic a sunat la 112!

de | 20.04.2023 14:32 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment mai mult decât șocant a avut loc astăzi, miercuri, 20 aprilie, într-o școală din Bacău.

Este vroba despre un elev în vârstă de 15 ani care a fost reţinut de poliţişti, după după ce l-ar fi ameninţat cu un cuţitul pe un profesor în incinta sălii de sport, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Minorul a fost reținut în cursul zilei de joi, potrivit Digi24.

Cel care a intervenit a fot un profesor în vârstă de 42 de ani, care a sunat la 112.

Poliţiştii au stabilit faptul că un elev de 15 ani, aflându-se în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, ar fi scos din rucsac un obiect înţepător şi l-ar fi ameninţat pe acesta, după care a părăsit incinta şcolii, abandonând obiectul. Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie şi condus la sediu pentru audieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, conform sursei citate.

Poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară au preluat cazul.

Agresorul este acuzat de comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Sursa Foto Adevarul

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jandarmii argeșeni vor prezenți la sărbătoarea religioasă „Izvorul Tămăduitorii”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: