Analogue Festival – Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activități

de | 01.09.2022 14:30 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Mai e puțin până când Analogue Festival iși va deschide porțile.

 

Prima ediție a festivalului aduce pe scena 20 de artiști, printre care headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba sau Subcarpați.

 

ANALOGUE festival

 

Programul concertelor

Organizatorii anunță orarul concertelor din cele trei zile de festival:

 

Vineri, 2 septembrie

18:15 – Bruja 

19:15 – El Nino

20:30 – Nane

21:30 – Deliric & Silent Strike, Muse Quartet

22:50 – B.U.G. Mafia 

00:15 – Rudimental DJ 

 

Sȃmbata, 3 septembrie

18:10 – Catalina Cara 

19:10 – Moonlight Breakfast 

20:20 – Zdob si Zdub 

21:45 – Subcarpati 

23:10 – Dubioza Kolektiv 

00:30 – Morcheeba 

 

Duminica, 4 septembrie

17:10 – TM Groove & Maria Hojda

18:10 – The Motans 

19:10 – Irina Rimes 

20:10 – Golan 

21:50 – Asaf Avidan 

23:15 – JP Cooper 

00:30 – Jessie Ware 

 

Programul poate suferi modificări ce nu țin de organizatori, varianta actualizată fiind disponibilă pe https://analogue.ro/lineup.

 

afis analogue festival

Cei peste 75.000 de metri patrati ai platoului Faget, aflat la 5 km de Mioveni, la 15 km de Pitesti si la doar o ora de capitala, sunt in plin proces de pregatire. 

Participantii pot ajunge la festival cu masinile personale, cu trenul (pȃna in Pitesti) sau cu autobuzele puse la dispozitie de organizatori. Calea principala de acces in Mioveni este Drumul Judetean 733 din directia Pitesti. Parcarea este gratuita, fiind disponibile cel putin 1.000 de locuri chiar langa spatiul de desfasurare. 

 

Punctele de plecare ale autocarelor catre si dinspre festival: 

 

– Vineri, 2 septembrie: 13:40 de la Hotel Ramada Pitesti, 17:00 de la Gara Sud Pitesti, 18:30 de la Primaria Mioveni  iar returul catre Hotel Ramada Pitesti si Primaria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.

– Sambata, 3 septembrie si duminica, 4 septembrie: 11:45 de la Hotel Ramada Pitesti, 17:00 de la Gara Sud Pitesti, 18:30 de la Primaria Mioveni iar returul catre Ramada Hotel Pitesti si Primaria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.

Transportul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

 

Festivalul are loc pe parcursul a trei zile si propune, pe langa concertele deja anuntate, multe si variate activitati in aer liber, de la ridicari cu balonul cu aer cald, la silent disco, degustari de vinuri, petreceri cu DJ, ateliere de pictura si de dans pentru copii si adolescenti, si multe altele.

 

analogue2 - Analogue Festival - Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activități

 

Parteneriat cu Asociatia Nationala Antidrog

 

Organizatorii au incheiat un parteneriat cu Asociatia Nationala Antidrog (ANA), care va efectua activitati de informare, educare, constientizare si sensibilizare a tinerilor cu privire la efectele negative ale consumului de substante interzise. 

 

Sub motto-ul Agentiei Nationale Antidrog, Uniti pentru viata!, Centrul Regional Antidrog Pitesti recomanda participantilor la Analogue Festival sa se distreze in mod responsabil,” au transmis reprezentantii ANA.

 

Peste 100 de reprezentanti ai unei firme private de paza, alaturi de Politie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situatii de urgenta si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta vor fi prezenti in cele trei zile de festival pentru a asigura un mediu sigur pentru toti participantii. 

Organizatorii recomanda participantilor sa consulte cu atentie regulamentul festivalului, pentru a vedea regulile de acces si informatiile despre obiectele permise si interzise în locatie, disponibil la www.analogue.ro.

 

Noutati si informatii suplimentare despre activitatile din festival vor fi publicate în urmatoarea perioada pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

 

analogue e1660810250206 - Analogue Festival - Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activități

 

Despre Analogue Festival

 

Analogue este un festival care îmbina natura cu muzica si care aduce în discutie problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului si relatiile interumane. Prima editie se va desfasura în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Faget din Mioveni, cu sprijinul Primariei Mioveni si al Centrului Cultural din Mioveni.

Participantii la festival vor putea alege intre cele 3 scene muzicale, ateliere de creatie si multe zone de relaxare si folosire a digitalului într-un mod mai responsabil, pentru o conexiune cat mai reala între oameni cu preocupari si valori comune.

 

Festivalul îl are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care ofera 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar si cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în Romania si 7 milioane în celelalte tari din Centru si Est, George a devenit cea mai populara platforma de digital banking din Europa si este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri si evenimente culturale din Romania.

 

Organizatori: Centrul Cultural Mioveni, Primaria Orasului Mioveni, Consiliul Local Mioveni

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovatie BCR

Parteneri media: Radio ZU, Profit.ro, News.ro, Kudika.ro, Wall-street.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, ALDESTAR, RED BULL, VODAFONE

Parteneri locali: Supernova Pitesti, Cinema Trivale, Happy Cinema

 

analogue festival

 

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro

Telefon: 0722 794 747

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival | Centrul Cultural Mioveni | Europa | Mioveni