anchetaonline.ro

Unul dintre șefii Lukoil a murit! Ar fi căzut de la fereastra unui spital

de | 01.09.2022 14:43 | Știri, După subiect, Eveniment

Încă o moarte suspectă în Rusia! Este vorba despre directorul Consiliului de Administrație Lukoil, care ar fi căzut de la etajul 6 al unui spital, acolo unde era internat.

Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, se afla la Spitalul Clinic Central din Moscova, fiind internat din cauza unor probleme cardio-vasculare.

De altfel, compania Lukoil a transmis că decesul s-ar fi produs în urma afecțiunii.

Cu profund regret, vă informăm că Ravil Maganov, președintele Consiliului de Administrație al PJSC Lukoil, a încetat din viață în urma unei boli grave

A avut contribuție neprețuită nu numai la dezvoltarea companiei, ci pentru întreaga industrie rusă de petrol și gaze”, se arată în comunicatul de presă transmis de compania petrolieră.

Mai multe surse media din Rusia confirmă moartea acestuia, precizând faptul că acesta s-ar fi sinucis. Poliția a deschis dosar penal în acest caz.

Maganov a intrat în industria petrolieră din timpul URSS, iar una dintre structurile pentru care lucra a intrat în componența Lukoil, în 1991, notează Digi 24.

Amintim că de la începutul războiului în Ucraina și până în prezent, au fost înregistrate mai multe morți suspecte ale unor oligarhi ruși. Aceștia au murit fie în accidente suspecte, fie ar fi decis să se sinucidă.

Foto Stirileprotv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Renault ar putea vinde un pachet de acțiuni unei firme din China! Uzina Dacia de la Mioveni- vizată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rusia | Ucraina