La Andre Boutique găsiți cele mai „cool” haine! De joi, 25 aprilie și în Argeș Mall

de | 23.04.2024 18:30 | Pitești, Lifestyle

  • Veste bună pentru iubitorii de fashion! Se deschide al doilea magazin Andre Boutique!

Andre Boutique

Paștele se apropie cu pași repezi iar acum este prilejul perfect să vă dați un „refresh” garderobei, mai ales că s-a schimbat și sezonul.

Vă puteți înnoi garderoba cu articole „cool” de la magazinul Andre Boutique care vine cu o super veste: începând de joi, 25 aprilie se deschide un nou magazin situat în Argeș Mall.

Andre Boutique

În magazinul Andre Boutique veți găsi: haine în culori revigorante, rochii înflorate, costume, hanorace lejere, jachete în nuanțe pastelate sau vibrante, tricouri cu imprimeuri vesele, blugi, pantaloni sport și eleganți sau fuste de toate lungimile dar și accesorii.

Trebuie menționat faptul că în noul magazin din Argeș Mall veți putea regăsi și creațiile din atelier.

Andre Popa

Despre colecțiile designerului vestimentar Andreea Popa trebuie să știți că acestea au prins viață în colecții care au defilat pe podium în cadrul multor festivaluri din țară și i-au adus acesteia premii importante în portofoliu. Amintim doar două dintre distincțiile obținute de aceasta – „Cel mai bun debut în modă” și „Best Designer Bucharest Fashion Awards!”.

Totodată trebuie precizat că hainele create de Andreea Popa au fost purtate de femei din întreaga țară, inclusiv de vedete iar aceasta își propune să ajungă cât mai aproape de doamnele și domnișoarele care își doresc un stil unic.

Mai jos vă prezentăm câteva exemple de ținute la modă semnate de designerului vestimentar Andreea Popa.

TRICOURI

Andre Boutique

ROCHII

Andre Boutique

SACOURI

Andre Boutique

CĂMĂȘI

Andre Boutique

ȚINUTE LEJERE

Andre Boutique

JACHETE

Andre Boutique

Cu siguranță, dacă veți trece pragul magazinului o să găsiți lucruri ce o să vă placă și care o să vă scoată în evidență

Mai multe detalii se pot afla la:

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Andreea Popa: Succesul vine ca urmare a perseverenței și a sacrificiilor nenumărate

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole