anchetaonline.ro

Andreea Popa: Succesul vine ca urmare a perseverenței și a sacrificiilor nenumărate

de | 07.03.2023 20:30 | Lifestyle, Din ediția tipărită

A pus pe picioare un business ce are în centru femeia, scopul său fiind acela de a-i amplifica frumusețea și de a îi întări încrederea de sine, de a o face să se simtă puternică şi admirată. Andreea Popa a deschis mai întâi Andre Boutique, venind cu propuneri de outfituri în trend, cu ținute pentru orice vârstă, menite să schimbe garderobele monotone. Ulterior, a creat propriul atelier de design vestimentar și – cu eforturi susținute – a reușit să devină un designer premiat la nivel național, fiindu-i apreciate ideile și creativitatea. Și-a cultivat talentul în cadrul Atelierelor Ilbach, care au fost puntea sa de lansare în lumea creatorilor de modă.

„Curaj, determinare, informare, pasiune și multă munca.”, acestea consideră că sunt atributele unei femei de succes, iar Andreea Popa le deține. Evoluția sa profesională este un exemplu că – dacă îți propui și nu abandonezi idealul tău – în ciuda provocărilor, reușești să îl atingi!

Andreea Popa

Cu toții ne dorim să avem rezultate notabile, dar cum ajungem să le bifăm?

Succesul vine ca urmare a perseverenței și a sacrificiilor nenumărate. Chiar dacă pentru fiecare dintre noi el are o altă definiție, în fond se rezumă la câteva vârfuri principale pe care vrem să ajungem. Financiar, personal, familial, profesional sau spiritual. Luate individual sau cumulate, ele ne modelează experiența per ansamblu a vieții. Succesul îmbracă o multitudine de forme și poate fi atins în toate domeniile.

 

Întrucât oamenii sunt unici și diferiți, percepțiile pe care le au despre viață sunt și ele unice, prin urmare și nevoile și obiectivele pe care și le propun sunt unice și îmbracă domenii diverse. O rețetă exactă a succesului este dificil de obținut, întrucât rezultatul depinde de stilul personal al fiecăruia. Pentru atingerea acestui deziderat, întotdeauna va fi nevoie de pasiune, implicare și, bineînțeles, muncă.

 

Important este însă ca oamenii să știe unde să se oprească și să fie mulțumiți de ceea ce realizează, în așa fel încât, într-un final să se poată considera oameni de succes.”, ne explică designerul Andreea Popa, accentuând faptul că fiecare trebuie să își seteze niște așteptări realiste, pentru a se bucura de rezultate.

Experiențele personale, dar și ale celorlalți au arătat că femeile și bărbații au modele diferite de management, generate de caracteristicile fiecărui gen în parte.

Femeile au demonstrat abilități de leadership care se bazează destul de mult pe comunicare, pe încurajarea exprimării și orientarea către oameni, pe când bărbații se pare că ar fi mai mult orientați spre sarcini, delegarea acestora și pe un mod de conducere mai degrabă autocrat. Bărbații sunt mai obiectivi, mai direcți și mai raționali. Femeile sunt creative, empatice, intuitive, diplomate și dovedesc excelente abilități de comunicare și persuasiune. Bărbații își pot exprima autoritatea mai ușor în timp ce femeile au tendința de a fi blânde și conciliante.

 

Avantaje:

este convingătoare și vorbește cu pasiune despre ceea ce face;

este mai responsabilă vizavi de finalizarea lucrurilor;

este empatică și flexibilă în situațiile de management pe care le trăiește zilnic;

are abilități interpersonale crescute: interpretează mai precis situațiile și oamenii.”, ne explică Andreea Popa.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anca Gheorghe: Întotdeuna trebuie să te straduiesti să obții mai mult!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: