anchetaonline.ro

Anca Gheorghe: Întotdeuna trebuie să te straduiesti să obții mai mult!

de | 07.03.2023 20:00 | Lifestyle, Din ediția tipărită

Este, în mod clar, genul de om care nu cedează atunci când are un obiectiv, o doamnă manager caracterizată de o energie molipsitoare, mereu procupată de inovare și de progres. Anca Gheorghe este un antreprenor argeșean, iar rezultatele companiei pe care o conduce vorbesc răspicat despre succesul său ca manager. De 10 ani, coordonează activitatea unui business dedicat mediul industrial auto și nu numai. Lhom Cart este agenție de recrutare şi leasing de personal, o companie care – an de an – și-a adăugat noi parteneri în portofoliu și s-a dezvoltat în întreaga țară, înregistrând, în 2022,  o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Începutul carierei sale în zona de resurse umane și management a fost într-o companie multinațională, fiind printre primii angajați ai acesteia. Astfel a deprins o cultură ogranizațională solidă, cunoștințe despre așteptările din piața forței de muncă și despre exigențele din domeniul HR. Ulterior, și-a construit propriul business, Lhom Cart, concentrat pe asigurarea de resurse umane și consultanță în HR în zona de industriei automotive, printre partenerii săi numărându-se nume mari din industria producătoare. Din 2013, Lhom Cart oferă servicii și soluții complete de resurse umane în toată industria din România, de la companii s tart-up (prin crearea de noi echipe) la corporații cu nevoi extinse și complete de resurse umane. Societatea asigură managementul lor, administrând până la acest moment un număr de peste 2900 angajați temporari în întreaga țară.

Deși s-a concentrat pe dezvoltarea activității în servicii de Resurse Umane, ca specialist și consultant  HR, Anca Gheorghe a dezvoltat o noua ramură – Lhom Business Academy, cel mai nou centru de formare și activități dicactice din orașul Pitești. Acesta este dedicat  copiilor, adolescenților și adulților, oferindu-le cursuri de limbi străine, ateliere de creație, de dezvoltare personală și cursuri de consiliere vocațională, cu practică directă.

Anca Gheorghe poza

Consideră că, pentru a își găsi împlinirea, o femeie trebuie să se lase călăuzită de următoarele atitudini și reguli de comportament:

Curiozitate! Nu trebuie urmată  o carieră standard, deoarece calea către succes a fiecărei femei este diferită. Este foarte important să urmărim nu doar pasiunile, ci și curiozitățile! Trebuie să ieși și să faci lucrurile să se întâmple, fără a sta să studiezi prea mult. Să acționezi, fără a căuta perfecțiunea!

 

Dorința de reușită! Străduiește-te întotdeauna să obții mai mult! Constat că în peisajul forței de muncă, femeile în roluri de management ocupă din ce în ce mai mult teren. Este necesar să investim în identificarea barierelor în calea dezvoltării noastre,  pentru a crea schimbări semnificative în propulsarea în carieră.

 

Networking-ul! De-a lungul carierei este foarte important să construiești conexiuni și, cu atât mai important, să le menții.

 

Încrederea în sine! Există multe situații în care femeile se pot simți reduse la tăcere în ceea ce privește cariera. Așadar, nu trebuie să îți fie frică să fii auzită! Sparge gheața! Fiind încrezătoare și transparentă cu abilitățile și cu opiniile tale. Poți doar să îți crești șansele de succes! Întotdeauna trebuie să arătăm că avem un motiv să fim acolo.

 

Competențe și abilități! La baza succesului carierei oricărei femei, sunt imperative cunoștințe profesionale excelente, abilități de comunicare, înțelegerea business-ului, abilitățile de analiză și management.”, ne sfătuiește Anca Gheorghe, managerul Lhom Cart.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anca Baciu: Tot mai multe femei au funcții-cheie, ceea ce înseamnă că societatea acceptă acest principiu și îl susține!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: