anchetaonline.ro

Andreea Vișoiu, unul din cei mai mari sponsori ai inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati

de | 15.12.2021 13:57 | Lifestyle

Spitale Publice din bani Privati

 

”Andreea Vișoiu, unul din cei mai mari sponsori ai inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati” a scris Codin Maticiuc pe contul său de Instagram, indicând-o pe soția cunoscutului om de afaceri argeșean, Valentin Vișoiu. Acțiunea „Spitale publice din bani privați” este inițiată de Codin Maticiuc, actor, scriitor și om de bine, și Fundația Metropolis, ale căror baze au fost puse de către părinții săi. Misiunea pe care și-a asumat-o este aceea de a schimba fața secțiilor din unitățile spitalicești, cu bani din donații și sponsorizări și a început cu etajul 7 de la Spitalul Clinic Fundeni, unde sunt internați copii bolnavi de cancer, și etajul 3 de la aceeași unitate. Codin Maticiuc a postat la un momentdat o fotografie ce îl înfățișa pe șantier, alături de Andreea Vișoiu și Diana Șucu de la Mobexpert, oamenii care au pus umărul la ”Spitale publice din bani privați”, subliniind că Andreea Vișoiu este unul dintre cei mai mari sponsori ai acestei inițiative. În toamnă, Codin Maticiuc a ajuns și la Curtea de Argeș, anunțând că prin campania sa va sprijini și renovarea pediatriei și a compartimentului de primiri urgențe din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeș.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andreea Visoiu | Codin Maticiuc | Valentin Vișoiu