anchetaonline.ro

S-a predat ștafeta la Rotary Club Pitești către medicul stomatolog Roxana Dobrescu

de | 15.12.2021 13:50 | Lifestyle

Roxana Dobrescu Emident

În iulie 2021, medicul stomatolog Roxana Dobrescu a preluat președinția Rotary Club Argeș pentru un an, de la Radu Cezar Cîrstea, managerul Eximbank Pitești. Roxana Dobrescu este medic stomatolog și activează în cadrul Clinicii Emident din Pitești. Aceasta a fost Trezorier al Rotary Club și s-a remarcat ca fiind un membru Rotary foarte activ, format în cadrul Rotaract. Mandatul președintelui Rotary este de numai un an și deja s-a stabilit cine va prelua președinția în 2022. Este vorba despre avocatul Dragoș Nicolescu, prodecan al Baroului Argeș. Clubul Rotary este o organizație dedicată comunității. În ultimul an, marcat de pandemie, rotarienii au intensificat acțiunile de sprijinire a spitalelor publice, donând aparate și kit-uri de consumabile necesare în tratamentul pacienților cu Covid-19.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Rotary Club