anchetaonline.ro

S-a predat ștafeta la Rotary Club Pitești către medicul stomatolog Roxana Dobrescu

de | 15.12.2021 13:50 | Lifestyle

Roxana Dobrescu Emident

În iulie 2021, medicul stomatolog Roxana Dobrescu a preluat președinția Rotary Club Argeș pentru un an, de la Radu Cezar Cîrstea, managerul Eximbank Pitești. Roxana Dobrescu este medic stomatolog și activează în cadrul Clinicii Emident din Pitești. Aceasta a fost Trezorier al Rotary Club și s-a remarcat ca fiind un membru Rotary foarte activ, format în cadrul Rotaract. Mandatul președintelui Rotary este de numai un an și deja s-a stabilit cine va prelua președinția în 2022. Este vorba despre avocatul Dragoș Nicolescu, prodecan al Baroului Argeș. Clubul Rotary este o organizație dedicată comunității. În ultimul an, marcat de pandemie, rotarienii au intensificat acțiunile de sprijinire a spitalelor publice, donând aparate și kit-uri de consumabile necesare în tratamentul pacienților cu Covid-19.

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Rotary Club
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: