Andrei Alecsei: Atragerea fondurilor europene – cheia succesului Aqua Termo Sanit

de | 30.01.2023 23:30 | Lifestyle

 

Exponent al tinerei generaţii de antreprenori locali, Andrei Alecsei şi-a asumat rolul de a duce mai departe tradiţia unei afaceri de familie solide, de a consolida şi dezvolta una dintre cele mai respectate companii argeşene din domeniul instalaţiilor, în care a început să lucreze alături de tatăl său încă din vremea studenţiei.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Andrei Alecsei şi-a început activitatea în cadrul Aqua Termo Sanit coordonând un proiect pe care compania tatălui său îl avea în oraşul Otopeni. A venit în echipa ATS cu entuziasmul specific vârstei, cu o nouă viziune şi cu o mulţime de idei menite să dezvolte afacerea fondată de Gheorghe Alecsei, astfel încât, dacă la început se ocupa în principal de partea de proiecte cu finanţare externă, astăzi a ajuns să coordoneze întreaga activitate a companiei. Cele mai recente bilanţuri demonstrează calităţile de manager ale lui Andrei Alecsei, în ultimii cinci ani Aqua Termo Sanit dublându-şi cifra de afaceri, graţie unui management modern, bazat pe activitatea în echipă, pe învăţare organizaţională şi pe o politică corectă de dezvoltare şi motivare a angajaţilor.

Succesul în afaceri al tânărului Andrei Alecsei se datorează educaţiei primite, în familie, în timpul studiilor, dar şi de-a lungul carierei sale profesionale, educaţie ce i-a insuflat valorile companiei, respectiv respectul faţă de clienţi, profesionalismul şi orientarea spre nou:

Ne propunem să oferim investitorilor din domeniul instalaţiilor posibilitatea de a-şi realiza proiectele într-un mod organizat, profesionist, asigurându-le respectarea termenelor de execuţie şi realizarea parametrilor de calitate. Dorim să oferim clienţilor noştri nu numai cel mai bun raport calitate-preţ pentru produsele şi echipamentele noastre, ci şi servicii complete, prompte şi orientate pe specificul fiecărei lucrări.” – este misiunea asumată de managerul ATS.

După un an în care afacerile Aqva Termo Sanit au fost în creştere datorită unui număr mare de proiecte de investiţii demarate de investitori privați în domeniul energiei, cât și de instituții de stat sau UAT-uri, Andrei Alecsei şi-a propus să menţină acest trend ascendent şi în 2023, în ciuda contextului economic destul de impredictibil.

Am reușit să creăm un balans optim între creșterile de prețuri la furnizori, creșterile salariale și creșterile de prețuri pe care le practicăm, astfel încât să nu pierdem din piața pe care activăm.”, explică tânărul manager secretul evoluţiei pozitive a afacerii pe care o coordonează, într-o perioadă marcată de instabilitate.

Consideră că atragerea fondurilor europene rămâne cheia succesului pentru ATS, compania dezvoltându-şi capacitatea tehnică şi diversificându-şi portofoliul de servicii oferite graţie proiectelor cu finanţare externă implementate în ultimul deceniu în cadrul societăţii.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Denisa Dumitru: Tinerii aduc plusvaloare nu prin experiență, ci prin entuziasm!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andrei Alecsei