Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu, s-a căsătorit

de | 09.09.2023 20:38 | Național, Lifestyle

Astăzi, Andrei Filip Ciolacu (24 ani), fiul lui Marcel Ciolacu, s-a căsătorit civil cu Iris Alexa (23 ani) Constantinescu. Emoționați, cei doi tineri și-au unit destinele, într-o ceremonie civilă restrânsă, în Buzău alături fiindu-le părinții – familiile Ciolacu și Constantinescu – nașii, rudele și prietenii.

Mirii au o relație de aproximativ patru ani. Potrivit celor de la fanatik.ro Iris Alexa este din Câmpulung Muscel. Cei doi tineri sunt studenți la Medicină, în Constanța și vor absolvi în 2024. Filip a optat pentru specialitatea pediatrie, iar Iris a îmbrățișat o carieră în pneumologie. La cununia civilă care a avut loc la Buzău doar familia și persoanele extrem de apropiate au luat parte la eveniment, potrivit celor de la cancan.ro. Evenimentul restrâns a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman, iar ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, potrivit adevarul.ro. Ulterior, a urmat o masă la pensiunea unui prieten din zonă. Marcel Ciolacu a dezvăluit că îşi doreşte ca fiul său să îl facă bunic.

Sursă foto: adevarul.ro și Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Zi de septembrie cu temperaturi de iulie! Temperaturi de până la 31 de grade!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu

Ultimele articole