Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Am avut mari emoții!”

de | 09.09.2023 19:47 | Politic, Câmpulung Muscel

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu a fost astăzi la Turneul Internațional de Volei – Muscel Cup Volleyball de la Câmpulung. Ministrul a acordat câștigătoarelor premiul cel mare. Totodată, aceasta a subliniat că proiectul de modernizare a sălii de sport de la Școala Gimnazială Nanu Muscel ”este o investiție de care secția de volei feminin a Clubului Sportiv Muscel are mare nevoie”.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

”Mândră de fetele de la CS Muscel! Câștigătoarele la Turneului Internațional de Volei – Muscel Cup Volleyball de la Câmpulung

Bravo, fetelor!

Am avut mari emoții! Și mă simt onorată că le-am acordat premiul cel mare! Felicitări și tuturor fetelor din celelalte echipe! Ați fost toate absolut minunate! Mulțumesc părinților care încurajează copiii să facă sport. Este sănătos și te ține departe de tentații, de vicii. Iar voleiul e un sport de echipă care îi învață de mici ce înseamnă o competiție și să se motiveze reciproc.

Felicitari antrenorului Adrian Mihailă și echipei tehnice a echipei muscelene pentru performanța obținută!

Norris Mageanu, unul dintre managerii de mare succes ai sportului românesc, este alături de sportul muscelean. Este câmpulungean și poate face mult pentru ca orașul său natal să devină un centru de excelență al sportului.

Este obligatoriu ca, la Câmpulung, proiectul consilierilor PNL de modernizare a sălii de sport de la Școala Gimnazială Nanu Muscel să fie acceptat de majoritatea din Consiliul Local.

Este o investiție de care secția de volei feminin a Clubului Sportiv Muscel are mare nevoie, fiind o echipă cu performențe, cu medalii!”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Comasarea instituțiilor de cultură. ”Aceste comasări să le facem până la 1 ianuarie 2025”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole