Angajări la Jandarmeria Română! Ce posturi sunt scoase la concurs

de | 12.12.2022 22:51 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Jandarmeria Română va face angajări în perioada următoare, prin intermediul unui proiect derulat de Banca Mondială. Angajările vor fi făcute în domeniul pregătirii pentru situații critice de urgență.

Instituția specifică faptul că urmează să fie încheiate contracte pe perioadă determinată, până în anul 2025, dar că va exista posibilitatea prelungirii acestora.

Ce posturi sunt scoase la concurs:

  • Arhitect – 1 post
  • Specialist achiziții – 2 posturi
  • Secretar care să fie cunoscător al limbii engleze – 1 post
  • Specialist protecție socială – 1 post
  • Specialist protecția mediului – 1 post

Posturile scoase la concurs nu au legătură cu domeniul operativ al Jandarmeriei Române. Vei lucra într-o echipă de oameni care își doresc să implementeze un proiect menit să ne ofere siguranță tuturor, în eventualitatea producerii unor situații de urgenţă.

De astăzi, te poți înscrie pentru unul dintre posturile scoase la concurs. Pentru detalii privind participare poți accesa site-ul: http://www.jandarmeriaromana.ro/posturi-concurs-2022

Totodată, poți accesa anunțurile de angajare și pe site-ul http://posturi.gov.ro”, a transmis Jandarmeria Română.

Foto Roman 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere de vacanță în 2023! Ce valoare vor avea acestea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Roman

Ultimele articole