anchetaonline.ro

România 2022! Trei elevi, doi băieți și o fată, au băut până au intrat în comă alcoolică

de | 12.12.2022 21:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

  • Aceștia se aflau în timpul orelor, dar au chiulit și au mers în barul din apropierea liceului.

Trei elevi au ajuns la spital, în comă alcoolică, după ce au băut la un bar din apropierea liceului la care învață, în localitatea Scornicești din județul Olt.

Evenimentul a avut loc vineri, iar elevii au vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Aceștia ar fi trebuit să se afle la ore, însă ar fi profitat că în școală se desfășura simularea probei la Matematică la care colegii lor mai mari participau și ar fi reușit să plece mai devreme, potrivit directorului liceului dinn Scornicești, Mioara Badea, citată de Adevărul.ro.

Cei trei, doi băieți și o fată, au mers în barul respectiv, iar acolo ar fi consumat două sticle de tărie. Barmanul nu le-ar fi cerut buletinele, iar faptul că au cumpărat două sticle de băutură, în miezul zilei, nu i-a trezit suspiciuni acestuia.

După ce au băut bine, adolescenții au părăsit localul, dar nu au putut să meargă prea departe, pentru că li s-a făcut rău. Au fost găsiți pe o bancă, în fața barului, după ce fata a reușit să își sune mama și să îi povestească pățania.

Elevii au fost preluați de echipaje medicale și transportați la Spitalul din Slatina.

Cei trei elevi au venit într-o stare destul de influențată cu intoxicație etanolică acută. Erau puțin semiconștienți, să zic asa, și nu știau ce se întâmplă, având un comportament puțin agresiv. Deocamdată sunt bine, încă sunt internați doi dintre ei”, a declarat Emilian Postelnicu, medic la spitalul din Slatina, conform Gândul.

Poliția a demarat o anchetă

Din fericire, starea lor s-a îmbunătățit, iar acum sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt a fost demarată o anchetă, iar barmanul localului respectiv a fost amendat cu 200 de lei pentru că a servit alcool minorilor. De asemenea, barul a fost închis pentru 30 de zile.

Cei doi băieți care au consumat alcool în local sunt în plasament la două familii din Olt. Protecția Copilului a deschis, de asemenea, o anchetă.

Foto descriptiv Botosaneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere de vacanță în 2023! Ce valoare vor avea acestea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: