anchetaonline.ro

Și-a angajat amantul la firma fiului său! Ce a urmat e poveste de telenovelă

de | 23.02.2023 17:05 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Și-a angajat amantul la firma fiului său! Ce a urmat e poveste de telenovelă

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au reținut un bărbat de 46 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin, fiind acuzat de infracțiunile de șantaj și înșelăciune, ambele în formă continuată.

Conform cercetărilor, bărbatul, care a avut o relație cu o femeie căsătorită, a amenințat-o pe aceasta, în perioada noiembrie 2018 – mai 2019, că îi va da foc locuinței și va dezvălui relația amoroasă pe care au avut-o.

Totul s-a petrecut în afara țării, acolo unde argeșeanca este căsătorită și are un copil. După ce a avut o relație extraconjugală cu individul, acesta a început să o șantajeze pentru a obține diverse sume de bani, atât pentru el, cât și pentru doi complici de-ai săi. Mai mult, amantul a reușit să o convingă pe femeie să îl angajeze la firma fiului său, încasând un salariu pentru care, efectiv, nu făcea nimic.

De parcă n-ar fi fost de ajuns, individul, împreună cu complicii săi, i-au înscenat un viol fiului femeii, exact ca în telenovele. Potrivit surselor noastre, după o seară stropită cu alcool, băiatul ar fi fost păcălit că a violat o femeie, faptă care nu a fost dovedită. Apoi, amantul mamei sale și cei doi complici ai acestuia au continuat să îi șantajeze pe cei doi, reușind să obțină suma de 4000 de euro, iar mai apoi sume cuprinse între 400 și 2000 de euro.

În total, prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 50.000 de euro.

Miercuri, 22 februarie, bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv StirideCluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A șantajat un preot din Argeș cu poze compromițătoare! Femeie reținută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: