Antrenor Nebojša Vidic, mesaj înainte de meciul dintre FC Argeș și Rapid București

de | 09.03.2024 15:07 | Pitești, Lifestyle

  • Hai FC Argeș!

Duminică, de la ora 18:00, la Pitești Arena, echipa de baschet FC Argeș întâlnește echipa Rapid București, într-un derby al etapei cu numărul 23 din Liga Națională Getica 95.

 

FC Argeș baschet

Alb-violeții, ocupanți ai locului 3 în ierarhie, cu un sezon foarte bun făcut până în acest moment, își întâlnesc chiar urmăritoarea din clasament. O formație a Rapidului ce a jucat în cupele europene, în acest sezon fiind și finalistă a Cupei României.

Vulturii au mare nevoie de susținerea fanilor, pe care îi așteaptă la sală, după o lună de pauză, cu surprize și poftă de spectacol.

Biletele pot fi achiziționate de pe biletesmart.ro/pitesti sau de la Pitești Arena, în ziua meciului, în intervalul 13:00-18:00.

FC Argeș baschet

Reamintim faptul că toate doamnele și domnișoarele vor primi bilete gratuite înaintea meciului, la intrarea generală, începând cu ora 15:00.

Referitor la meciul care urmează, antrenorul echipei FC Argeș, Nebojša Vidic transmite că speră într-o victorie.

Cert înaintea acestui meci e că întâlnim cea mai bună echipă defensivă a campionatului, echipa cu cele mai multe intercepții în România, pot spune și echipa cu cea mai bună intensitate în apărare. Au jucători cu calitate fizică bună la pozițiile mari și sunt foarte agresivi la perimetru. Victoria pe care am obținut-o la Voluntari va avea o însemnătate și mai mare dacă vom confirma și duminică seară. Un eventual succes ne-ar da șansă să visăm în continuare, la poziția a treia, la finalul sezonului regulat. ”

FC Argeș baschet

Totodată speră ca fanii echipei să umple arena la acest meci, mai mult ca niciodată.

Sper ca tot ce am spus mai devreme să fie de ajuns pentru fanii noștri, care să umple Pitești Arena mai mult ca niciodată. Sunt convins că suporterii simt și văd cât de pasionați sunt băieții mei și vor răsplăti acest lucru cu o susținere numeroasă la meciul de mâine.”

 

Foto: Facebook FC Argeș Basketball

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cupa “Mărțișor” la înot. Cristian Gentea: ”Mă bucur de fiecare dată când Bazinul Olimpic din Pitești este plin!”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole