ANUNȚ! Se caută furnizor servicii pentru elaborare studiu specific privind riscurile pentru Tunel Poiana pe Autostrada Sibiu-Pitești!

de | 26.01.2024 12:10 | Anunțuri, Economic

Procedura pentru achiziția de servicii pentru elaborarea studiului specific privind riscurile pentru Tunelul Poiana, de pe Autostrada Sibiu-Pitești, documentatie elaborata conform Legii 277/2007, ca parte a Documentatiei privind siguranta unui tunel in stadiul de proiectare.

Se caută furnizor servicii pentru elaborare studiu specific privind riscurile pentru Tunel Poiana pe Autostrada Sibiu-Pitești, Sectiunea 3 Cornetu Tigveni. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 februarie 2024.

Asocierea WEBUILD SPA – TANCRAD SRL SIBIU – PITEȘTI SP3, în calitate de Antreprenor în cadrul Contractului nr. 92/63948 din 05.08.2022, încheiat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (C.N.A.I.R. S.A.) şi Asocierea WEBUILD SPA – TANCRAD SRL SIBIU – PITEȘTI SP3, cu leader de asociere Webuild SPA având că obiect „Proiectare și execuție autostrada Sibiu– Pitești, Secțiunea 3: Cornetu – Tigveni”, în vederea demonstrării utilizării fondurilor aferente rezervelor de implementare în condiții de transparență şi eficiența, comunică prezenta cerere de prezentare oferte pentru servicii de elaborare a studiului specific privind riscurile pentru Tunelul Poiana, documentatie elaborata conform Legii 277/2007, ca parte a Documentatiei privind siguranta unui tunel in stadiul de proiectare.

Companiile interesate să participe la această procedură sunt invitate să contacteze, până pe data de 7 februarie 2024, Asocierea WEBUILD SPA – TANCRAD SRL SIBIU – PITEȘTI SP3 la adresa de email gsc.webuild.licitatiepublica@webuildgroup.ro , în vederea obținerii documentației necesare întocmirii ofertelor. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 februarie 2024.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: