Un argeșean a fost reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție față de soția sa!

de | 26.01.2024 13:08 | Știri

Organele de lege din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat, în cursul zilei de joi, 25 ianuarie, cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Dosarul vizează săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, și au reținut un bărbat de 44 de ani, din Mozăceni.

Din cercetările făcute de polițiști, s-a constatat că argeșeanul s-ar fi apropiat, în cursul zilei de ieri, de soția sa și i s-ar fi adresat după ce a întâlnit-o, întâmplător, la magazin.

Nu numai că bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanță, dar anterior, acesta ar mai fi încălcat, în repetate rânduri, măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, upă administrarea probatoriului,  pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Sursă foto: gandul.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu 2 mașini în Dârmanești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole