Anunț de interes transmis de Distribuție Oltenia clienților săi

de | 10.08.2023 10:20 | Județean, Lifestyle, Știri

  • Informații utile!

Distribuţie Oltenia transmite faptul că angajații firmei nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 14 și 15 august 2023.

Activitatea angajaților argeșeni va fi reluată în data de 16 august 2023.

Operatorul acordă angajaților o zi liberă în data de 15 august 2023, cu prilejul Adormirii Maicii Domnului, dar și în data de 14 august. Astfel, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în zilele respective”, se arată într-un comunicat de presă transmis de operator. 

În cazul Centrelor de Relații cu Utilizatorii din localitățile: Pitești și Câmpulung Muscel, revenirea la programul normal de funcționare va avea loc în data de 16 august 2023.

La Curtea de Argeș, centrele își vor relua activitatea luni, 21 august 2023 iar programul va fi între 09:00 — 14:30.

Distributie Oltenia curent

Reprezentanții Distribuție Oltenia încurajează utilizatorii să apeleze la canalele de comunicare online pentru soluționarea solicitărilor chiar din confortul de acasă:

Distributie Oltenia curent

Echipa Distribuție Oltenia recomandă utilizatorilor săi, pentru a evita timpul de așteptare, să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Utilizatorii, accesând secțiunea dedicată – www.programari.distributieoltenia.ro/page/programare-online.html

Cum puteți face o programare?

  • Accesați pagina programari.distributieoltenia.ro/;
  • Selectați județul în care locuiți;
  • Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Utilizatorii în care doriți să ajungeți;
  • Alegeți data și intervalul orar pentru programare, precum și demersul pentru care efectuați vizita (ridicare/depunere documente);
  • Completați datele de contact și înregistrați programarea.

Distributie Oltenia curent

De precizat faptul că în tot acest timp, echipele operative Distribuție Oltenia, destinate intervențiilor în rețelele electrice, rămân mobilizate pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Atenție! COD GALBEN de furtuni şi ploi torenţiale!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Distribuție Oltenia

Ultimele articole