Anunț important! Sunt vizați abonații casnici de pe străzile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu și Petre Ispirescu!

de | 29.05.2023 14:18 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că începând cu luna iunie, colectarea deșeurilor reziduale de pe străzile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu și Petre Ispirescu se va efectua în fiecare zi de joi a săptămânii, următoarea zi de colectare fiind joi, 1 iunie.

Deșeurile reziduale sunt deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile. Exemple de deșeuri reziduale: resturi de carne şi peşte, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate (lapte, smântână, brânză, iaurt, unt, frişcă); ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece/tampoane; cenuşă de la sobe (dacă se ard şi cărbuni); conţinutul sacului de la aspirator; mucuri de ţigări; veselă din porţelan etc.

”Dacă, în timpul procesului de ridicare a pubelelor, se găsesc depozitate, în interiorul acestora, alte categorii de deșeuri în afară de fracția pentru care se face colectarea, acestea rămân neridicate de către echipajele de salubritate. Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii! Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, prin: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com”, arată administrația locală în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vezi în ce zone. Se oprește curentul la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole