Festivalul de Teatru în Stradă PISTF. O premieră artistică savurată de piteștenii mari și mici!

de | 29.05.2023 14:32 | Știri, Cultură, Lifestyle, Pitești

Spectacolul oferit de trupele prezente la Festivalul de Teatru în Stradă PISTF a fost apreciat de piteșteni. A treia zi de reprezentații teatrale susținute în stradă, în zona pietonală centrală – piațeta de ”La ceas”, Mall Trivale – a oferit spectatorilor alte trei reprezentații inedite ale trupelor de teatru venite de peste hotare: ”Hands Wash” (interactiv) și ”Adventures of two men” – Jordi L. Vidal Company; ”Vote for” – Eccentrici Dadaro.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Artiștii celor două trupe au reușit să se conecteze cu publicul prezent, prin mimă, mișcări, muzică, dans contemporan, teatru fizic, transformând momentele prezentate în experiențe culturale memorabile. Piteștenii, mari și mici, au răspuns cu entuziasm la chemarea actorilor, implicându-se în scenetele interactive și răsplătindu-i cu aplauze și apreciere pentru talentul și pasiunea lor!

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

PISTF se va întoarce anul viitor

”Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și îi felicităm pe artiștii participanți la festival, dar și pe organizatori: BARBAROSSA SAMBA GROUP – România; ECCENTRICI DADARÒ- Italia; JORDI L. VIDAL COMPANY – Belgia; Liviu Cheloiu – project manager. PISTF – Festivalul Internațional de Teatru de Stradă Pitești se va întoarce, anul viitor, cu noi atracții și momente unice din lumea fascinantă a teatrului stradal!”, transmite administrația locală din Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Festivalul Tinerilor”, ediția a III-a, la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești