”Festivalul Tinerilor”, ediția a III-a, la Filarmonica Pitești

de | 29.05.2023 12:09 | Știri, Cultură, Lifestyle, Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 1 iunie și vineri, 23 iunie, a treia ediție a Festivalului Tinerilor. Acesta se desfășoară în două părți: concert simfonic (joi, 1 iunie) și concert jazz-pop (vineri, 23 iunie).

În program: Edvard Grieg – ”Concertul pentru pian și orchestră în la minor, op. 16”, Carl Maria von Weber – ”Concertul nr 1 pentru clarinet și orchestră” (partea 1), Manuel De Falla – ”Dans Spaniol”, Domenico Cimarosa – ”Concert pentru două flaute”, Antonín Dvořák – ”Rusalka”, Joseph Haydn – ”Concertul pentru pian și orchestră în Re major” (partea 1), Camille Saint-Saëns – ”Allegro Appassionato pentru violoncel și orchestră”, G. Rossini – ”Introducere, tema și variațiuni pentru clarinet și orchestră”.

Soliștii au fost aleși în urma selecției naționale organizate de Filarmonica Pitești. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe bilete, prețul unuia fiind de 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Concertul începe la ora 19:00. Filarmonica Pitești oferă gratuitate copiilor până în 18 ani.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Ciotiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evenimente noi anunțate de Centrul Cultural Pitești în perioada 29 mai – 1 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole