Evenimente noi anunțate de Centrul Cultural Pitești în perioada 29 mai – 1 iunie

de | 29.05.2023 10:00 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Evenimente noi în Pitești!

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală sunt organizate de Centrul Cultural Pitești, în perioada 29 mai  – 1 iunie 2023.

Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Lista completă a evenimentelor stabilite pentru săptămâna aceasta cuprinde următoarele:

LUNI
✔️ Recital liric cu tema „Timpul visării”, eveniment care va avea loc luni, 29 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✔️ Prelegerea cu tema „Debarcarea din Normandia – 6 iunie 1944, cea mai mare operațiune-amfibie din istorie”, eveniment care va avea loc marți, 30 mai, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Omul între două infinituri”, eveniment care se va desfășura marți, 30 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Prelegerea cu tema „Mihai Eminescu. Luceafărul. 150 de ani de la concepție. 140 de ani de la publicare (IV)”, miercuri, 31 mai, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Recital folcloric în cadrul proiectului sub genericul „De la Vâlcea la Pitești”, coordonat de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, miercuri, 31 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Știința vieții: Ayurveda!”, eveniment care se va desfășura miercuri, 31 mai, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️ Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează o serie de manifestări artistice dedicate Zilei Internaționale a Copilului, joi, 1 iunie, în Parcul “Lunca Argeșului”, evenimente care se vor desfășura după următorul program:
Orele 11:00 – 13:00 – Spectacol muzical-artistic susținut de Ansamblul Folcloric de Copii ZAVAIDOC (coordonator prof. de canto popular Valentin Grigorescu), Grupul Folk P620 (coordonator chitaristul Andrei Bulf), Clubul Total Dance (coordonator coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb).
Orele 17:00 –18:00 – Spectacol de gimnastică ritmică susținut de Olimpic Argeș Gym (coordonator antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, arbitru internațional de gimnastică ritmică și arbitru național de gimnastică acrobatică).
Orele 18:00 – 20:00 – Evenimente susținute de Compania Hocus Pocus Trulala din Sibiu (coordonator Alexandra Podu):
Spectacol muzical susținut de micuța Fifi, alături de cele 4 Fifi Mascote: ursulețul-Bubu, cățelușul-Motoraș, pisicuța-Bijou și Pony-iepurașul.
Exatlon pentru copii care cuprinde jocuri specifice: aruncare la țintă, cursa printre jaloane, cursa cu sacul.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești