Anunț de la Termo Calor! Când se dă drumul la căldură în sezonul de iarnă 2022-2023

de | 11.10.2022 09:49 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Anunț pentru piteșteni de la TERMO CALOR CONFORT S.A! Consumatorii sunt informați că furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, în intervalul orar 20:00-06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C, așa cum prevede Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice.

calorifer - Anunț de la Termo Calor! Când se dă drumul la căldură în sezonul de iarnă 2022-2023

Consumatorii Termo Calor Confort S.A. sunt rugați să ia măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile. Totodată, conducerea asociațiilor de proprietari/locatari este obligată să verifice dacă instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune.

Potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.
De asemenea, vă solicităm să întreprindeţi de urgenţă toate demersurile necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care le datoraţi Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale”, transmite TERMO CALOR CONFORT S.A.

Foto descriptiv Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Putere sporită pentru polițiștii locali! Ce sancțiuni vor da aceștia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: