anchetaonline.ro

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru podul Negrilești

de | 05.05.2022 14:14 | Anunțuri, Administrație, Județean, Ștefănești

Reprezentanții Primăriei Ștefănești fac un anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru podul Negrilești:

 

U.A.T. ȘTEFĂNEȘTI, titular al proiectului: „Construire pod peste pârâul Valea Mare-Podgoria, sat Negrilești, oraș Ștefănești, județul Argeș – Faza D.A.L.I.”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: „Construire pod peste pârâul Valea Mare-Podgoria, sat Negrilești, oraș Ștefănești, județul Argeș – Faza D.A.L.I.”,  propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, sat Valea-Mare Podgoria, punct „Negrilești”, jud. Argeș.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Argeș, din Str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș, în zilele de luni – vineri, între orele 10-13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro

 

Publicul interesat poate înainta comentarii sau observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Argeș.

 

 


Citește pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești