Anunț pentru șoferi! Cum vor fi livrate permisele auto şi certificatele de înmatriculare

de | 13.02.2023 08:12 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Anunț pentru șoferi! Cum vor fi livrate permisele auto şi certificatele de înmatriculare

Anunț pentru șoferii din România! În următorii patru ani, permisele auto și certificatele de înmatriculare vor fi livrate de Poșta Română, după ce a câștigat un contract de 96 milioane de lei cu Regia Autonomă Administrația Patrimoniului de Stat București (RAAPPS).

Astfel, serviciile de curierat pentru livrarea la domiciliu a permiselor auto și certificatelor de înmatriculare emise în România vor fi efectuate de Poșta Română. Potrivit contractului, valabil pentru 4 ani, ar urma să fie livrate aproximativ 2,4 milioane de trimiteri pe an.

Prin câştigarea acestei licitaţii, demonstrăm încă o dată că suntem pregătiţi să concurăm, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat.

În ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, printr-un contract câştigat în faţa competitorilor de pe piaţa de curierat”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Permisele și certificatele vor fi livrate în toate localitățile din țară. În ultimii doi ani, furnizorul Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat București a fost tot Poșta Română.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pleci în străinătate pentru un trai mai bun? Evită să ajungi victima exploatării prin muncă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: