anchetaonline.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu: Îmi doresc ca această coaliţie să ţină până la sfârşitul anului 2024

de | 12.02.2023 22:22 | Știri, După locație, După subiect, Național, Politic

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, duminică seară, despre rotaţia guvernamentală, exprimându-și convingerea că aceasta va avea loc fără ”niciun scandal”. Totodată, liderul PSD precizat că se pregăteşte pentru funcţia de premier.

“Eu cred categoric că rotaţia va avea loc. Nu va fi cu niciun scandal. Protocolul va fi respectat şi toate lucrurile vor fi decise cu o perioadă înainte, iar lucrurile vor decurge foarte normal şi foarte uşor. Sunt ferm convins că şi preşedintele va face desemnarea care va veni din partea PSD. În acest moment eu sunt această desemnare şi îmi doresc ca această coaliţie să ţină până la sfârşitul anului 2024”, a afirmat Ciolacu la postul Prima News, potrivit Agerpres. Totodată, liderul PSD a spus că este posibil ca rotaţia să fie realizată până la data de 1 iunie.

”Soluția” şi după anul 2024 ar putea fi o coaliţie PSD-PNL

Întrebat ce îl recomandă pentru funcţia de premie Marcel Ciolacu a vorbit despre experienţă executivă, pentru că atunci când a fost vicepremier a avut în coordonare mai multe ministere, menţionând că are un spirit de echipă şi că este unul dintre cei care coagulează şi nu dezbină.

”Nu vă ascund şi nu am ascuns-o niciodată. Cred că soluţia în perioada şi după 2024 este tot o coaliţie largă între cele două partide. (…) Eu cred că împreună cu domnul prim ministru Nicolae Ciucă putem creiona în viitor şi din 2024 o coaliţie, dacă nu chiar o alianţă”, a explicat liderul PSD, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Liviu Nicolae, președintele COAL Argeș: ”Asocierea în zone metropolitane este soluția viabilă pentru dezvoltarea durabilă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD