(VIDEO) Un apartament din Pitești este înghițit de flăcări! O femeie este asistată de medici!

de | 05.08.2023 10:41 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost sesizați, în cursul acestei dimineți, cu privire la un  incendiu ce a izbucnit la un apartament din municipiul Pitești, pe Calea Craiovei, Bloc 23.

La fața locului s-au deplasat pentru localizarea și lichidarea flăcărilor pompierii de la Detașamentul Pitești.

De asemenea, aceștia intervin și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie.

Se acorda îngrijiri medicale unei victime. Este vorba despre o femeie care prezintă atac de panică.

Echipajele de intervenție au pătruns în apartament și se acționează și din afara apartamentului cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.”, transmite ISU.

În urma incendiului, din bloc au fost evacuate 23 de persoane, dintre care 11 evacuate de către pompieri.

Paramedicii SMURD au preluat dintr-o locuință din vecinătate o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 78 de ani, care a fost intoxicată cu monoxid de carbon și prezenta atac de panică și hipertensiune arterială.

Femeii i-a fost acord primul ajutor calificat și transportat la spital.

Flăcăile au ars balconul apartamentului de la etajul 5 cu degajare mare de fum. De asemenea, fumul și temperatura puternică au afectat și alte încăperi ale locuinței.

La locul intervenției, pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Din fericire, nu au fost persoane identificate în apartamentul unde a avut loc incendiul.

Potriviti ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric la nivelul instalației electrice din balcon.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu în Suseni! O miriște a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: