Apel de ajutor la 112! O tânără a spus că este sechestrată și amenințată cu moartea!

de | 27.03.2023 22:45 | Știri, Eveniment, Național

O femeie din Mehedinți a sunat, disperată, la 112, unde a pus că are nevoie de ajutor după ce a fost sechestrată și amenințată cu moartea.

După închiderea bruscă a apelului, polițiștii au identificat locația acestuia și s-au pus în mișcare.

La adresa identificată, oamenii legii au avut parte de o surpriză: în apartamentul respectiv erau prezente 6 persoane, care jucau un joc bazat pe provocări.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, le-a spus polițiștilor că apelul de urgență nu a fost altceva decât o provocare primită de la prietenii ei, conform Digi24.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă au fost sesizați, telefonic, de o persoană necunoscută cu privire la faptul că este sechestrată și amenințată cu moartea, ulterior terminalul mobil fiind închis și nu s-a mai putut relaționa cu persoana care a făcut sesizarea”, a informat IPJ Mehedinți.

Astfel, în urma verificărilor, oamenilor legii au identificat adresa din care fusese făcut apelul de urgență.

Având în vedere caracterul sesizării, polițiștii au pătruns în imobilul respectiv, unde au identificat șase persoane printre care și o femeie de 34 de ani, din comuna Telești, județul Gorj. Aceasta a relatat polițiștilor că, în urma unei provocări primite în timpul unui joc, a apelat nejustificat Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de pe telefonul mobil al unei alte persoane și a sesizat faptul că este sechestrată și amenințată cu moartea, aspecte neconforme realității”, scrie în comunicatul IPJ Mehedinți.

În urma apelului fals, femeia a fost amendată cu 4.000 de lei.

Foto Monitorul de Botoșani

Foto descriptiv.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Eveniment șocant! Un minor de 16 ani a împușcat un șofer în trafic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: