Eveniment șocant! Un minor de 16 ani a împușcat un șofer în trafic!

de | 27.03.2023 20:39 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment halucinant a avut loc în trafic, luni după-amiaza, în Constanța. Potrivit Digi24, un minor în vârstă de 16 ani a ajuns la audieri, după ce ar fi tras cu o armă asupra unui alt șofer.

Tânărul conducea un cvadriciclu și ar fi intrat pe o stradă cu acces interzis, acolo unde i-ar fi fost atrasă atenția de un șofer auto.

Copilul a simțit nevoia să își facă singur dreptate, așa că ar fi scos o armă cu care a tras. În urma apelului la 112, polițiștii au reușit să îl identifice pe tânăr și l-au dus la audieri.

La data de 27 martie 2023, în jurul orei 16:20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducător auto ar fi tras cu o armă. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani. Cercetările sunt în acest moment, în derulare”, a precizat IPJ Constanța.

De asemenea, la audieri a ajuns și celălalt șofer implicat.

Conform informațiilor Digi24, ar fi vorba despre un pistol cu bile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Foto descriptiv.

Sursa Foto ZiarMM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr a păcălit 9 persoane pentru suma de 150.000 lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: