Un tânăr a păcălit 9 persoane pentru suma de 150.000 lei!

de | 27.03.2023 17:56 | Știri, Eveniment, Național

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut un tânăr în vârstă de 25 ani care este bănuit de comiterea a 9 infracţiuni de înşelăciune, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, potrivit Digi24.

„Acesta, în calitate de unic asociat şi administrator al unei societăţi de pe raza localităţii Urecheşti, ar fi indus în eroare mai multe persoane, determinându-le să achite sume de bani în avans pentru livrarea ulterioară de peleţi din lemn, însă fără a-şi onora obligaţiile asumate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 147.700 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, conform Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut de polițișt pentru 24 ore iar cercetările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracţională.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătrân beat prins pe bulevardul Libertății din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: