Aproape 900 de permise de conducere au fost reținute de polițiști de 1 Mai

de | 02.05.2024 20:52 | Național, Eveniment

De 1 mai, polițiștii au fost la datorie și au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice

Aproape 900 de permise de conducere au fost reţinute, la nivel național, în ultimele 24 de ore,  dintre care 86 pentru conducere sub influenţa alcoolului și 402 pentru viteză.

De asemenea, pentru deficienţele constatate au fost retrase peste 400 de certificate de înmatriculare.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, 13 şoferi au rămas fără carnet pentru conducerea sub influenţa drogurilor sau substanţelor interzise.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 147 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 883 de permise de conducere, dintre care 402 pentru viteză, 86 pentru alcool și 13 pentru droguri.

De asemenea, au fost retrase 403 certificate de înmatriculare”, transmite Poliția Română

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.900 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 11.200 de fapte contravenționale.

Tot ieri, oamenii legii au mai depistat și 24 de persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 11.235 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.810.950 de lei.”, adaugă polițiștii rutieri

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Câmpulungean reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Română