Se apropie deschiderea Argeș Mall. Joi va fi inaugurată pasarela publică din Tudor Vladimirescu

de | 16.04.2024 12:27 | Pitești, Administrație

Joi, 18 aprilie, la ora 10:00, în Bulevardul Republicii, va fi inaugurată pasarela publică ce face legătura dintre cartierul Tudor Vladimirescu și centrul Piteștiului. Investiția a fost dezvoltată de compania Prime Kapital. Această inaugurare vin înainte de deschiderea celui mai mare centru commercial din Argeș, pe 25 aprilie.

Cu această ocazie sunt așteptați să dea declarații Valentin Mirică, project manager Prime Kapital Development și Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Vă reamintim că pe suprafața platformei industriale din cartierul Tudor Vladimirescu, administrația locală a anunțat încă din august anul trecut că Prime Kapital va dezvolta pe lângă centrul comercial, o pasarelă auto – pietonală, care va rezolva o necesitate de infrastructură rutieră în zonă. Pasarela va fluidiza traficul și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului. Vor fi eliminate și riscurile la care se supun piteștenii, în fiecare zi, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. După finalizarea pasarelei, aceasta va fi cedată municipiului. Valoarea investiției Prime Kapital la Pitești este de aproximativ 102 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasaj.

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Așteptarea a luat sfârșit! Argeș Mall se deschide pe 25 aprilie – vezi ce branduri de top au venit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole