În apropierea blocurilor G1 și Coremi. Lucrările realizate au transformat zona!

de | 21.12.2023 14:32 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că astăzi a avut loc recepția lucrărilor realizate în cadrul proiectului ”Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bl. G1, cartier Războieni, și zona bl. Coremi, Bd. Petrochimiștilor). Lucrările executate au transformat zonele.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Astăzi, 21.12.2023, a avut loc recepția lucrărilor realizate în cadrul proiectului ”Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bl. G1, cartier Războieni, și zona bl. Coremi, Bd. Petrochimiștilor)”.

Au fost finalizate lucrările de reabilitare spații verzi, realizare locuri de joacă pentru copii (la blocul D2 – Războieni, blocul Coremi, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Dima”), de realizare a unui centru multifuncțional la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Dima”, lucrările de reabilitare a căilor de acces și a canalizării pluviale aferente acestora (străzile Naum Râmniceanu și Petrochimiștilor, nr. 5).

Valoarea totală a proiectului este de 7.666.702,62 de lei, din care 7.513.368,55 de lei reprezintă fonduri nerambursabile (POR 2014-2020)”, a trsnsmis Cristian Gentea într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI în Piața Primăriei Pitești! Spectacol de colinde, datini și obiceiuri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole