Campanie de prevenire a delicvenței juvenile la Judecătoria Costești

de | 21.12.2023 14:50 | Lifestyle, Costești

Pe data de 20 decembrie, Judecătoria Costești a găzduit o activitate de educație juridică, care i-a avut ca oaspeți pe elevii Școlii Gimnaziale Traian din Pitești.

penitenciar Costești

În cadrul campaniei de prevenire a delicvenței juvenile, tinerii prezenți au aflat noțiuni și informații utile pentru viața de zi cu zi din domeniul ”Justiției și Libertății”, conform temei propuse de discuție.

Alături de gazda evenimentului, președinta Judecătoriei Costești, Delia-Alexandra Bădin, a fost și directorul Penitenicarului Mioveni, Patric Ghebaru.

Am observat cum toți participanții la procesul judiciar, de la judecători, grefieri, avocați și până la polițiștii din penitenciare, sub coordonarea și îndrumarea doamnei președinte Delia – Alexandra Bădin, în sediul Judecătoriei Costești, au arătat solidaritate în procesul de prevenție pentru copii.

 

A fost o experiență cu adevărat interactivă și un proces participativ real, care cu siguranță va rămâne în memoria și inimile tuturor celor prezenți în sală.

 

Pentru noi, a fost o onoare să participăm la un astfel de demers și ne bucurăm că toți factorii actului de justiție își asumă un rol cu adevărat preventiv și educativ pentru micuții noștri.

 

În fața întregului proces la care am luat parte, pentru toate lecțiile predate și pentru toți participanții prezenți (judecători, grefieri, avocați și copii), noi, polițiștii din penitenciare, vă adresăm respectul, onoarea și întreaga apreciere.”, este mesajul transmis de către acesta.

 

 


Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Percheziții domiciliare în Argeș! Polițiștii au ridicat 350 de kg de articole pirotehnice!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti