Aproximativ 10.000 de dosare acceptate. O nouă listă cu beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023

de | 04.02.2024 11:39 | Național, Administrație

Administratia Fondului pentru Mediu a publicat zilele trecute o nouă listă cu aproximativ 10.000 de dosare acceptate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice.

”Sunt deja peste 19.000 de viitori prosumatori care au primit aprobarea de a instala panouri fotovoltaice. Interesul pentru Casa Verde Fotovoltaice este extrem de mare și în acest an când avem un buget record de 2 miliarde de lei pentru persoane fizice. La acestea se adaugă 250 de milioane de lei pentru unități de cult și instituții publice din domeniul asistenței sociale.

Așa cum am mai spus, ne oprim doar atunci când vom avea panouri fotovoltaice și pe ultimul acoperiș din România”, a declarat ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, potrivit informării publicate de Ministerul Mediului. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la data publicării listei. De altfel, găsiți lista dosarelor acceptate în cadrul acestui program este publicată pe site-ul AFM aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Luni încep simulările pentru Evaluarea Națională 2024. Lucrările vor fi evaluate digital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Mediului

Ultimele articole