Arctic îşi face un depozit uriaş la Căteasca! De aici vor pleca piese în 23 de ţări!

de | 11.04.2022 19:00 | Știri, Economic, Județean

  ► De aici vor pleca piese de schimb pentru electrocasnicele Arctic în 23 de ţări.

Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, îşi deschide în Argeş un uriaş depozit, care se întinde pe nu mai puţin de un hectar. Este vorba despre un hub regional de piese de schimb, de unde vor fi aprovizionate, într-o primă fază, 23 de ţări – 15 din UE,  din afara blocului comunitar – urmând ca, în viitor, reţeaua să se extindă pentru a cuprinde şi alte state europene.

Noul hub situat în comuna Căteasca, lângă autostradă, face parte din strategia de dezvoltare a grupului Arçelik, care deţine Arctic, în România și în regiune. Depozitul are o capacitate de stocare de 11.500 metri cubi şi include şi birouri, și zone funcționale pentru noii angajați.

3600 de angajați la cele două fabrici Arctic

Acest centru va asigura piese de schimb provenite de la cele două fabrici Arctic şi cele cinci fabrici Arçelik din Turcia și din China, pentru toate produsele celor două branduri, în principal pentru categoriile frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat.

Conform ultimului bilanţ raportat, în 2020 Arctic avea 3.600 de angajaţi în fabricile de la Găeşti şi Ulmi şi a înregistrat o cifră de afaceri de 2,72 miliarde de lei şi un profit net de 104,3 milioane de lei.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conacul din Leordeni  – cumpărat de o milionară din Elveția! 275.000 euro pentru bijuteria cu 20 de camere!

Conacul din Leordeni  – cumpărat de o milionară din Elveția! 275.000 euro pentru bijuteria cu 20 de camere!


 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni

Ultimele articole