IPJ Argeș: Activități pentru prevenirea cyberbullyingului

de | 11.07.2023 14:21 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 10 iulie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, împreună cu jandarmi argeșeni și cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog au desfășurat activități cu caracter informativ-preventiv.

Acestea avut avut ca scop conștientizarea riscurilor, vulnerabilităților și consecințelor asociate fenomenului de cyberbullying, pentru a preveni victimizarea minorilor.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul Campaniei naționale pentru prevenirea cyberbullyingului și au avut loc la Muzeul Golești de pe raza orașului Ștefănești, la care au participat 16 minori și 8 adulți.

În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte precum relația dintre copii și adulți, efectele substanțelor ce creează dependență, cum sunt alcoolul și substanțele cu efect psihoactiv, dar și aspecte ce pot reprezenta elemente constitutive ale infracțiunii de violare a vieții private.

sursă foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Urșii terorizează satele din Argeș și îi lasă pe oameni fără porc de Crăciun

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș