(VIDEO) Urșii terorizează satele din Argeș și îi lasă pe oameni fără porc de Crăciun

de | 11.07.2023 13:22 | Știri, Eveniment, Județean

Locuitorii comunei Corbi au fost din nou terorizați de animalele sălbatice, după ce, noaptea trecută, un urs a omorât un porc de aproape 200 kg, iar pe altul l-a rănit.

De data aceasta, urșii au atacat gospodăria unei familii din satul Jgheaburi.

Totul s-a petrecut în jurul orei 2.00, iar speriați de țipetele porcilor, proprietarii gospodăriei, dar și vecinii acestora, au ieșit afară să vadă ce se întâmplă.

Pentru a salva animalele, ei au dus o luptă aprigă cu ursul, deoarece foamea și încăpățânarea acestuia le-a dat de furcă.

1b4fa05c 6f2b 4916 9049 d80d134bcd07 - (VIDEO) Urșii terorizează satele din Argeș și îi lasă pe oameni fără porc de Crăciun

După ce a înfulecat pe viu câteva bucăți zdravene de carne, într-un final, animalul sălbatic a abandonat prada.

Și de data aceasta, fostul primar al comunei Corbi, Virgil Baciu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care și-a exprimat nemulțumirile de faptul că autoritățile nu iau măsuri în această privință, iar locuitorii sunt nevoiți să se lupte cu animalele sălbatice pentru a-și apăra gospodăriile.

Noaptea și victima ursului , deocamdată bietele animale ale oamenilor din bătătura casei, Doamne ferește sa nu ajungă victime oamenii .
Am primit câteva poze azi noapte la ora 2,20 A.M. de la niște locuitori din Corbi și ulterior un filmuleț în care se vede bietul porc la aproape 200 kg cum încă mai respira și își da duhul după ce a fost mâncat din el hălci întregi de carne . De data aceasta ursul a atacat la gospodăria familiei Precup Petre în satul Jgheaburi unde a omorât porcul din imagine și a rănit altul . Scenariul este același , oamenii au fost treziți de urletele înfiorătoare ale porcilor in miez de noapte și au ieșit afara , atât ei cât si vecini care au auzit zgomotul pentru a salva ce se mai poate salva cu bâtele și după o lupta aprigă între disperarea oamenilor și încăpățânarea ursului , acesta din urma a abandonat prada dar numai după ce a înfulecat pe viu câteva hălci zdravene de carne .”, transmite fostul edil al comunei Corbi

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, ursul a atacat o altă familie din Comuna Corbi, pe nea Nel Rizoi împreuna cu soția, tanti Gica, așa cum îi știu cei din zonă, cărora le-a omorât un porc, iar pe altul l-a rănit.

foto/vide Facebook Virgil Baciu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un urs a făcut prăpăd într-o gospodărie din Corbi. Fostul primar, Virgil Baciu, trage un semnal de alarmă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbi

Ultimele articole