Argeș: 787 de amenzi date de polițiști în ultimele 48 de ore!

de | 23.07.2023 21:03 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni au continuat în ultimele 48 de ore, acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.
amenzi șoferi

Foto:evz.ro

Oamenii legii au desfășurat activități informativ-preventive și au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane.

Aceste acțiuni au avut loc pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 116 filtre.

Un număr de 1.877 de persoane și 1.342 de autoturisme au fost verificate. Totodată au fost efectuate 415 testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.

În urma abaterilor au fost aplicate 787 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei.

Reprezentanții IPJ Argeș precizează că un număr de 524 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 87 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

Au fost reținute 29 de permise de conducere, dintre care cinci pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru alcool și unul pentru consumul de substanțe psihoactive.

Totodată au fost retrase 33 de certificate de înmatriculare

 

Foto descriptiv

 


Citi de asemenea pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș